Je haar is in goede handen

DAMESKAPPER

Ruim 35 jaar

Dameskapper / Herenkapper Number One Hairdesigners is ruim 35 jaar een toonaangevende kapsalon. Een begrip in Vlaardingen. Onze haarstudio, waar gezelligheid en aandacht centraal staat, is gevestigd op de Markt bij het stadhuis in Vlaardingen. Naast café Stam en 2 deuren verder van Barbier GOZERT Knippen & Scheren.

 

Hairdesigns 

Je kunt bij ons terecht voor kort – en lang haar. In diverse stijlen zoals gelaagd, stijl of gekruld haar, van trendy tot klassiek geknipt. 

 

Paint & Extensions

Onze kappers hebben jaren ervaring in verven en het aanbrengen van extensions. We beheersen verftechnieken voor ieder haartype. Zo geniet je langer van je haarkleur(en). Voor het verlengen of vermeerderen van haar, werken wij met hèt topmerk in hair extensions "Great Lenghts”. 

 

Extreme Designs

Wij zijn er ook voor de meer gedurfde kapsels als punk, hanenkammen en vetkuiven. Onze geschoren figuren zijn topdesign. 

 

Kortom bij ons gegarandeerd een perfect geknipt kapsel in je eigen stijl!. De Number One dameskapper / herenkapper voor jou!

 

Maak hier zelf online je afspraak

Bel voor een afspraak met Number One

Ben je op zoek naar een echte barbier? Heren kunnen zich laten knippen en scheren bij GOZERT. De enige echte barbier in Vlaardingen!

afspraak maken

GALLERY

Ontdek de gezellige, ongedwongen sfeer in de hairstudio van dames- en herenkapper Number One Hairdesigners in Vlaardingen.

int-ext-2
int-ext-nieuw-16
int-ext-nieuw-3
int-ext-nieuw-4
int-ext-nieuw-
int-ext-nieuw-5
int-ext-nieuw-6
int-ext-nieuw-8
int-ext-nieuw-7
int-ext-nieuw-13
int-ext-nieuw-10
int-ext-nieuw-9
int-ext-nieuw-15
int-ext-nieuw-11
int-ext-nieuw-14
int-ext-nieuw-2
int-ext-10
int-ext-16
int-ext-14
int-ext-17
int-ext-1
 
 

het team

Marjolein

Marjolein 'Mar' werkt al heel lang bij Number One. Naast het knippen en kleuren is het zetten van Extensions haar specialisme. Een betere stylist voor extensions vind je niet in Vlaardingen! Wil je meer weten over Extensions? Lees hier verder...

Topstylist / Creative / Color / Extensions

Desi

Desi 'Dee' is kapster in hart en nieren. Wil je een originele coupe of iets speciaals? Niets is onmogelijk bij Dee.

Topstylist / Creative / Color

Wendy

Wendy 'Wen' is de sfeermaker in het team van Number One. Met veel spontaniteit en vrolijkheid knipt, krult, kleurt en föhnt ze uw kapsel naar het allerbeste resultaat. Naast het haar werk als kapster is zij een fervent liefhebber van Nederlandstalige muziek.

Topstylist / Creative / Color

Vivian

Vivian 'Viv' komt uit de bekende kappers familie: Pappers. Samen met haar broer Serge runt zij Number One Hairdesigners in Vlaardingen.

Topstylist / Creative / Color / eigenaresse

Please reload

 

CONTACT

Hairstudio

Number One Hairdesigners

Markt 7A

3131CR Vlaardingen

Tel. 010-434 13 11

Knippen of Scheren bij Gozert barbier?

Klik hier

Openingstijden*

  • maandag gesloten

  • din t/m vrij 09.00 - 17.30 uur

  • zaterdag 08.30 - 16.00 uur

  • zondag gesloten

 

Bericht ontvangen! Eén van de meiden van Number One neemt contact met je op!