top of page
Haarverlengingen en haaraanvullingen

met extensions van Great Lenghts!

Helaas heeft Moeder Natuur niet iedereen met dik en vol haar bedacht. En wachten kan lang duren. Lang haar krijgen verloopt moeizaam. Het bezoek aan de kapper is op den duur een waar gevecht om iedere centimeter. Het is een feit dat menselijk haar gemiddeld 1cm per maand groeit. Omgerekend betekent dit dus zo'n 5 jaar wachten alvorens we ons doel, om lange haren te hebben, kunnen bereiken. Maar extensions kan het een stuk sneller. En nog wel binnen enkele uren!

Aan het woord Marjolein

Extensions specialist bij Number One hairdesigners:

"Het mooiste van extensions voor mij is het creëren van iets wat er niet is. Namelijk het haar voller of langer maken.

De uitdaging is dan het simuleren hoe het haar van iemand zelf al is. Kleurcombinaties maken met minimaal 3 uitlopende kleuren terwijl het oogt als één kleur om zo het mooiste natuurlijkste resultaat te krijgen. Het leukste is om mensen blij te maken, vooral de mensen die van nature nooit mooi lang haar zullen krijgen door slijtage van hun eigen haar.  Het mooiste compliment voor de klant zelf is als mensen in hun omgeving niet zien dat ze al jaren extensions dragen.
Met extensions kun je alle kanten op: bijvoorbeeld door plaatselijk kleur in het haar te brengen, haaraanvulling of een complete haarverlenging.

 

Als je met extensions in je haar om kunt gaan, wil je nooit meer iets anders!"

bottom of page